Valentina.dk

 

 

Mikrostrøm-behandling

Ansigtsbehandlinger med strøm ved hjælp af Magirays CLC-apparat


DETOX og Dybdrerens
Ved brug af galvanisk plus-strøm udrenser man huden, forbedrer udskillelsen af toksiner, åbner porerne og opløser hudorme, stimulerer mikrocirkulationen i huden og gør huden mere gennemfugtet og smidig.

IONOFORESE
Tilførsel af aktive ingredienser dybt ind i huden med strøm. Ved brug af galvanisk minus-strøm tilfører man aktive ingredienser af hudpleje-produkter, som er beregnet til strøm-behandling, dybt ind i huden. Ionoforese har en god effekt på slap hud (gør huden mere glat og ensartet) og ujævn pigmentering (lysner både pigment- og postakne pletter). Desuden har galvanisk minus-strøm-behandling afstressende effekt på huden og modvirker irritation, betændelse og hævelser.

MIKROSTRØM
Mikrostrøm er elektrisk muskelstimulering til moden hud, eller fitness til ansigts-musklerne. Den får musklerne til at trække sig sammen, hvilket har en opstrammende og udglattende virkning. Hængende muskler får en bedre tonus og sætter hele ansigtet ”på plads”. Derudover stimulerer mikrostrøm cellernes aktivitet, forbedrer blodcirkulation og lymfeomløb, reducerer hævelser.

LÆS MERE om priser og Valentinas øvrige ansigts-behandlinger.

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje og bevare netop din hud

 

tlf. 50 982 682

 

Se nyheder fra klinikken på:

 

Facebook