Valentina.dk

 

 

Magiray hudpleje
- hvis du vil være god ved din hud

 

Hudplejeprodukterne fra Magiray bygger princippet om holistisk hudpleje, hvor man hjælper huden til at blive sund - hvorefter huden selv løser mange af de almindeligste hudproblemer.

 

Du kan se alle Magirays hudpleje-produkter og købe min webshoppen KANINUS

 

Magirays produkter er baseret på mineraler fra Det Døde Hav samt planteekstrakter af urter, blomster, bær, frugt m.v.

 

Holistisk hudpleje sætter fokus på den sunde balance i huden (modsætning til symptom-behandling). Når vi har et problem (det kan være hvad som helst, f.eks bumser, eller eksem, eller for tidlige rynker), så er det bare tegn på, at noget ikke fungerer som det skal. Omvendt, hvis vi kan hjælpe huden til at genskabe den sunde balance, så forsvinder problemerne/symptomerne af sig selv.

 

Hvad er hudens sunde balance? Det er selvfølgelig mange ting, men først og fremmest drejer det sig om hudens beskyttende hydrolipide lag. Lige så snart det er ødelagt, får vi problemer. Det går først og fremmest ud over hudens fugtigheds niveau og den beskyttende barrier, pH-værdi, den sunde mikroflora og immunforsvaret.

 

I min klinik bruger jeg de professionelle hudeplejemidler fra Magiray i forbindelse med ansigtsbehandlinger.

 

Private har også mulighed for at købe Magirays af omfattende sortiment til privat brug. Det kan ske enten i klinikken i Risskov eller ved at bestille varerne i webshoppen og få dem tilsendt med posten.

 

Du kan naturligvis også købe gavekort til Magiray, hvis du ønsker at glæde en person, du holder af.

 

Ønsker du at købe produkterne direkte i klinikken i Risskov, kan det være en fordel at ringe eller skrive sms/e-mail i forvejen. Så sikrer du, at jeg har tid til give god vejledning og eventuelt foretage en hudanalyse, så du kan få det helt rigtige produkt til din hud.

 

Da jeg også selv står for importen tilbyder jeg også Magirays produkter til andre kosmetologer og øvrige forhandlere i Danmark og det øvrige EU.

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje din hud og bevare din ungdommelighed

tlf. 50 982 682