Valentina.dk

 

 

Kunde-anmeldelser

 

Gennem årene har jeg haft mange kunder. Nogle af dem har været så venlige at skrive et par ord om deres oplevelse:


 

Jeg har efterhånden været kunde hos Valentina i 4 år. Og jeg skifter aldrig! Valentina er meget mere end min "hårafrykningsdame" og skønhedsprodukt-pusher: hun har et fantastisk nærvær, som gør, at jeg altid glæder mig til ikke bare behandling men ligeså meget til vores samtaler. Min hud har aldrig haft det bedre, fordi jeg bruger Valentinas produkter - og iøvrigt lytter til hendes gode råd om god livsførelse. Valentinas holistiske tilgang til skønhedspleje og velvære er på et niveau, jeg aldrig har mødt andre steder. Så: hvis du ikke allerede har besøgt Valentina og/eller prøvet hendes produkter, er det helt sikkert på tide at give det et "go" :-)

Tine Arhøj


 

Skøn atmosfære, god personlig vejledning og priser der er til at betale. Kan så varmt anbefale både sugaring, ansigtsbehandling og produkter hos Valentina. Endvidere har hun vejledt i rigtig gode produkter til min søns børneeksem, en vens psoriasis og ikke mindst min egen daglige hudpleje.

Anita Nielsen


 

Har gået ved Valentina fast i flere år og kan kun give hende mine bedste anbefalinger. Super gode produkter, dejlig og professionel behandling.

Gitte Marie Nielsen


 

Valentina er uden tvivl den bedste og mest professionelle hudplejeklinik - uanset om det er en voksbehandling eller en ansigtsbehandling. Derudover bruger og sælger hun de mest fantastiske produkter til hele kroppen. Jeg anbefaler hende altid til andre der har brug for at gøre noget skønt for sig selv.

Karen Nielsen


 

Jeg har været fast kunde hos Valentina i nogle år efterhånden, og jeg har altid fået en god behandling. Der er en rar atmosfære i hendes klinik, og man kan virkelig fornemme hun brænder for det hun laver. Jeg vil til enhver tid anbefale Valentina, da man altid får et godt resultat.

Annie Hansen


 

Yderst kompetente og behagelige behandlinger man får hos Valentina. Har gået regelmæssigt hos hende i flere år og har kun haft gode oplevelser.

Lene Virlev


 

Valentina er dybt professionel og har en stor viden inden for hendes felt. Jeg følte mig i trygge hænder hos hende og gik der fra med en masse viden omkring egen hudtype, samt en masse skønne produkter, som jeg nu bruger til dagligt. Hvis man vil forkæle sig selv er Valentinas skønheds klinik klart et besøg værd! Hun får mine bedste anbefalinger!

Anna Jensen


 

Jeg har fået den grundigste vejledning i forhold til valg af produkter. Valentina er yderst kompetent hudekspert ,hvilket beviser hun også med hendes egen udsende. Jeg har tidligere også har fået behandlinger med min kæreste - hvor Valentina er nærværende i behandlinger og har forstand på hudpleje. Hun guider én og fortæller baggrunden for valg af produkter. Når man efterfølgende ser effekt på huden, ved man, at det ikke blot er en kosmetolog, der vil sælge sine produkter, men en kosmetolog som vil hjælpe én. Har du brug for en nærværende og grundig kosmetolog, så vælg Valentina.

Janna


 

Hun er fremragende professionel

Yulia


 

 

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje og bevare netop din hud

 

tlf. 50 982 682