Valentina.dk

 

 

GRATIS konsultation

 

Mange mennesker går rundt med hudproblemer, som generer dem i det daglige. Det kan være tør hud, urén hud - eller egentlige bumser. Det kan også være hudlidelser som psoriasis eller skæleksem, som ikke får den rette hudpleje og dermed bliver mere plagsomme end de behøver være.

Ofte kan vejledning om den rette hudpleje gøre livet lettere. Derfor tilbyder jeg, at alle med hudproblemer kan få en gratis indledende konsultation i min klinik i Risskov.

Konsultationen tager cirka en halv time.

Under konsultationen laver jeg en hudanalyse og taler med dig, om hvordan du i dag plejer din hud - og hvad du eventuelt kan gøre anderledes.

Nogle gange kan det være en god idé at overveje ændringer i din kost eller alkohol-vaner. Andre gange vil jeg anbefale dig konkrete cremer eller en særlig procedure omkring rensning af huden - eller forholdsregler i forbindelse med bad eller hårvask.

Alt afhænger af din huds behov.

Hvis du har egentlige hudsygdomme, bør du naturligvis også tale med en hudlæge. Ofte vil du dog her blive anbefalet at pleje din hud fornuftigt - og det er netop her, jeg kan hjælpe dig med en mere specifik vejledning, hvor du bliver guidet i junglen af de mange cremer og anden hudpleje, som findes.

Kontakt mig og få en tid til gratis hud-konsultation.

tlf./sms 50 982 682 / mail: klinikken@valentina.dk

Har du ikke mulighed for at komme i klinikken, har du også mulighed for at bestille tid til en telefonisk konsultation

 

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en aftale om en hudpleje-konsultation

 

tlf. 50 982 682