Valentina.dk - kosmetolog i Aarhus

 

 

Valentina
Lidt om mig selv

 

Jeg har prøvet mange ting i mit liv, og fået forskellige uddannelser. Jeg blev først uddannet som elektronikingeniør, men det var længe siden. Jeg skiftede til hudpleje-branchen i 1996, hvor jeg har arbejdet siden - i mange år som selvstændig. Nu er jeg 54 år og har en hudpleje-klinik og et import firma (jeg står for import af MAGIRAY hudplejeprodukter til Danmark og hele EU). Jeg har en travl hverdag, men jeg lærer noget nyt hele tiden gennem kurser, faglig litteratur, debatter med andre professionelle folk.

 

Udover behandlinger, kan man få hos mig en gratis konsultation om huden (hvis man har problemer, bekymringer eller bare vil have et godt råd omkring hudpleje). Man kan også komme til mine events, hvor alle prøver at lave en ansigtsbehandling på sig selv med Magirays naturlige produkter.

 

Informationen om forskellige events bliver løbende lagt på min FACEBOOK-SIDE

 

Min største interesse er hudproblemer og hudsygdomme, både hos voksne, teenager og børn. Jeg synes ikke at man altid skal bruge medicin. I mange tilfælde kan man få et bedre resultat med den rigtige pleje og med gode naturlige hudplejeprodukter.

 

Ældning af huden er også et meget interessant emne. Her kan man godt gøre forskel og gøre kunderne glade. Heldigvis er der mange gode ”værktøjer” i den moderne kosmetologi – forskellige apparat-behandlinger, peelings, professionelle masker osv. Men man skal ikke undervurdere betydningen af en god ansigtsmassage. Det er fascinerende, hvor meget man kan få ud af det. Der findes mange måder at lave ansigtsmassage på. Jeg har lært mange spændende teknikker, og dem bruger jeg altid i mine ansigtsbehandlinger. Jeg arbejder med både huden, bindevævet, ansigtsmuskler og endda knoglerne.

 

Man kan også bare vælge en afslappende behandling med en ansigts/nakke/hovedbund-massage. Sammen med lækre naturlige produkter er det guld værd i vores stressende hverdag.

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje din hud og bevare dens ungdommelighed.

tlf. 50 982 682

 

Se nyheder fra klinikken på

 

Facebook