Valentina.dk

 

 

Ultralydbehandling

 

Ultralyd peeling er en skånsom og effektiv metode til dybderensning af huden, som derved renses for snavs, døde hudceller, tilstopning af talgkirtler. Ultralyd peeling er en smertefri metode og efterlader ikke irritation og ødemer.

Ultralydterapi er en metode i kosmetologi, baseret på virkning af højfrekvenslyd vibrationer på væv. Ultralud har regenererende og foryngende virkning. Den har en del fordele i forhold til andre behandlingsmetoder. Huden bliver ikke presset og strukket, og derved forbliver det øverste hudlag intakt. Mikrovibrationer der bliver skabt af ultralyd har den funktion at de masserer hud på celleniveau. Som følge af ultralyd-behandlingen aktiveres stofskifte og regeneration (fornyelse) af hudceller.

Ultralyd lifting. Under påvirkning af impulser fra ultralydbølgen oplever man lifting-påvirkning på huden, dvs. at hud bliver mere elastisk og spændstig, derfor er denne behandling god til personer med nedsat hud-elastisitet og spændstighed. Denne behandling anbefales som en del af anti-age-terapi.

 

 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje og bevare netop din hud

 

tlf. 50 982 682